fi

Virkistävän loman jälkeen

3.8.2016
Kesän orastavan päättymisen huomaa viilenneissä aamuissa ja tihenevässä yökasteessa. Sen huomaa myös kiinnostuksen heräämisessä Etiikkaa! -koulutuspäiviä kohtaan. Varmista paikkasi syksyn koulutuksissa!

Lämpimät aurinkoiset kesäpäivät, valoisat yöt, ukkoskuurot ja rehevä luonto alkavat olla yhä useamman ihmisen muistoissa menneinä lomapäivinä. Virkistävien lomapäivien jälkeen nyt on aika kääntää katse niihin syksyn ja talven tarjoamiin virkistyshetkiin. Niitä voit viettää kanssamme koulutuspäivien merkeissä. Tarjoamastamme koulutuskalenterista löytyy jokaiselle sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle sopivia etiikan täydennyskoulutuspäiviä.

Etiikkaa! -koulutuspäivillä tarjoamme ammattilaisille paitsi luotettavaa ja uusinta tietoa käytänteistä, joita työntekijä tarvitsee kohdatessaan ja ratkaistessaan työssä eteen tulevia eettisiä kysymyksiä ja haasteita. Tarjoamme työntekijälle myös mahdollisuuden kehittyä ja innostua työstään, taitoa ja rohkeutta perustella eettisesti entistä vahvemmin ratkaisujaan ja valintojaan, jotka tähtäävät asiakkaan parhaaseen. Joudumme yhä useammin perustelemaan ratkaisuja ja valintoja niin itselle, potilaille ja asiakkaille, heidän läheisilleen, kollegoilleen ja esimiehilleen. Näitä eettisiä lähtökohtia, perusteita ja näkökulmia etsimme sekä löydämme yhdessä koulutuspäivien aikana.

TERVETULOA SYKSYN ETIIKKAA! -KOULUTUKSIIN!