fi

Uudet sivut – uudet tuulet

16.3.2016
Tervetuloa tutustumaan uusituille www-sivuillemme! Olemme ajanmukaistaneet sivujamme, jotta ne palvelisivat käyttäjiä entistä paremmin.

Toivomme, että löydät sivuiltamme helposti ja joustavasti tarvitsemasi tiedon täydennyskoulutuksistamme, koulutusmateriaalista ja työvihkoista sekä uutisia ajankohtaisista sosiaali- ja terveysalan sekä asiakaspalvelutyön kysymyksistä.

Näillä sivuilla voit tutustua tuleviin koulutuksiin. Ilmoittautuessasi koulutuspäiville saat tunnukset, joiden avulla pääset tulevan koulutuspäivän materiaaliin käsiksi jo etukäteen. Sinulla on mahdollisuus myös ladata päivän ohjelma sekä ennakkotehtävät kunkin täydennyskoulutuksen omalta sivulta. Koulutuspäivillä jaetaan materiaali vihkomuodossa.

Näillä sivuilla voit tehdä ilmoittautumisen sähköisesti. Mikäli se ei suojaustoimenpiteiden vuoksi onnistu, voit edelleen lähettää ilmoittautumisesi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@proet.fi. Voit ilmoittautua koulutuspäivän myös soittamalla numeroon 0400 592 262 / Annu Haho.

Aivan uutuutena tulemme tarjoamaan näillä sivulla ETIIKKA-starttivideon, joka kannattaa katsoa läpi ennen koulutuksiin osallistumista, video julkaistaan kevään 2016 aikana. Julkaisemme myös jatkossa lyhyitä videokoosteita tulevista koulutuksista ja ajankohtaisista eettisistä kysymyksistä.

Näiltä sivuiltamme löytyy myös palautejärjestelmä. Sitä seuraamalla saadaan ajankohtainen arvio osallistujilta koulutusten sisällön laadusta. Sivustouudistuksesta ja sen kehittämisestä on vastannut mainostoimisto WTF Design.

Tervetuloa kehittämään ja luomaan yhdessä meidän kanssamme entistä inhimillisempää sosiaali- ja terveysalan palveluympäristöä, hyvää potilas- ja asiakaspalvelutyötä sekä eettisesti vahvaa työympäristöä!